Главная - Справочник
Объявления пользователей:

 

Справочник



ДСТУ 3781-98 Печиво. Зміна № 2
Справочник - ДСТУ

ДСТУ 3781-98 «Печиво. Загальні технічні умови», зміна № 2 від 15.09.2003

(стандарт приводится не полностью, только в виде анотации и в ознакомительных целях, официальную заверенную версию можно приобрести в региональном отделении Держстандарт Украины или в том Техническом комитете, который разработал данное ДСТУ)

Розділ 2. Вилучити «СанПиН 4946-89 Санитарные правила и нормы по охране атмосферы от выбросов вредных веществ».

Доповнити: «ДСП № 201 від 1997-07-09 «Державні санітарні правила «Охорона атмосферного повітря населених міст (від забруднення хімічними та біологічними речовинами)».

Розділ 3. Пункт 3.1. Пятий абзац після слова «з начинкою» доповнити: «(цукрове, затяжне, здобне).» Після чотирнадцятого абзацу доповнити абзацом «- листкове».

Обновлено 21.01.2018 09:59
Подробнее...
 
ДСТУ 4497:2005 Мед натуральный
Справочник - ДСТУ

ДСТУ 4497:2005 Мед натуральный

(публикуется на языке оригинала в ознакомительных целях, официальную заверенную версию можно приобрести в региональном отделении Держстандарт Украины или в том Техническом комитете, который разработал данное ДСТУ)

Технические условия. Действителен с 01.01.2007г.

СОДЕРЖАНИЕ

1. СФЕРА ПРИМЕНЕНИЯ

1.1 Этот стандарт распространяется на мед натуральный цветочный и мед натуральный цветочный с примесями пади – натуральное сладкое вещество, что производится пчелами с нектара цветов или выделений с живых частей растений или с насекомых, которые паразитируют на живых частях растений, которые пчелы собирают, превращают перемешиванием с особенными веществами, которые ими вырабатываются, заготавливают и оставляют в медовых сотах для созревания и достижения нужной кондиции. Используют как пищевой продукт, а так же в пищевой промышленности.

1.2 Требования к безопасности продукта изложены в 4.1.5, 4.1.6 и в разделе 7.

Стандарт пригоден для сертификации.

2. НОРМАТИВНЫЕ ССЫЛКИ

Список источников, на которые ссылается этот стандарт:

ДСТУ 2154-2003 Пчеловодство. Термины и определения.

ДСТУ 2296-93 Знак соответствия. Форма, размеры, технические требования и правила применения.

ДСТУ 3145-95 Коды и кодирование информации. Штриховое кодирование. Общие требования.

ДСТУ 4221-2003 Спирт этиловый ректификованный. Технические условия.

ГОСТ 12.1.004-91 ССБТ. Пожарная безопасность. Общие требования.

ГОСТ 12.1.005-88 ССБТ. Общие санитарно-гигиенические требования к воздуху рабочей зоны.

ГОСТ 12.2.124-90 ССБТ. Оборудование продовольственное. Общие требования безопсности.

ГОСТ 17.2.3.02-78 Охрана природы. Атмосфера. Правила Установления допустимых выбросов вредных веществ промышленными предприятиями.

ГОСТ 61-75 Кислота уксусная. Технические условия.

Обновлено 18.01.2018 14:40
Подробнее...
 
ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне
Справочник - ДСТУ

ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне

БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ Технічні умови
МУКА ПШЕНИЧНАЯ Технические условия
WHEAT FLOUR Specifications

ЗМІСТ

1 Сфера застосування ……………………………………………………...... 1

2 Нормативні посилання ………………………………………...............….. 1

3 Терміни та визначення понять......………………....……………….........… 7

4 Загальні технічні вимоги................................................................................ 8

5 Вимоги щодо безпеки та охорони довкілля ................................................ 15

6 Пакування продукції....................................................................................... 15

7 Маркування продукції.................................................................................... 17

8 Правила приймання........................................................................................ 19

9 Методи контролювання…………............................................................ 20

10 Транспортування і зберігання....................................................................... 21

11 Гарантії постачальника.................................................................................. 21

Додаток А  Код ДКПП згідно з ДК 016…………………………………………….. 22

Додаток Б Калорійність та поживна цінність 100 г борошна пшеничного..... 23

Додаток В Бібліографія.......................................................................................... 24

1 СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Цей стандарт поширюється на борошно пшеничне, що виробляють із зерна м’якої пшениці, м’якої з домішкою твердої пшениці для виготовлення хліба, хлібобулочної та іншої продукції; для реалізації борошна у вітчизняній торгівельній мережі і для експортування, а також на борошно із твердої чи м’якої пшениці для макаронних виробів.

Обов’язкові вимоги до сировини, продукції та виробництва, що гарантують безпеку життя і здоров’я людини, тварин й охорону довкілля, викладено у п.п.4.4, 4.5, 4.11, розділі 5.

2 НОРМАТИВНІ ПОСИЛАННЯ

У цьому стандарті є посилання на такі нормативні документи:

ДСТУ 2209-93 Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення

ДСТУ 2296-88 Система сертифікації УкрСЕПРО. Знак відповідності. Форма, розміри, технічні вимоги і правила застосування

ДСТУ 2422-94 Зерно заготівельне і постачальне. Терміни та визначення

Обновлено 14.01.2018 13:34
Подробнее...
 
ДСТУ 4623-2006 Цукор білий
Справочник - ДСТУ

ДСТУ 4623-2006 Цукор білий

(размещен в ознакомительных целях. За оригинальной копией обращаться в региональное представительство Держстандарт Украины или Технический комитет, который разработал данный норматив)

ПЕРЕДМОВА

1. РОЗРОБЛЕНО: Технічний комітет № 56 “Цукор і крохмалепатокові продукти”, Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості (УкрНДІЦП).

РОЗРОБНИКИ: В. Штангеєв, Н. Іволга, К. Євреєнко, Т. Карпова.

2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України № 177 від 29 червня 2006 року.

3. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ (зі скасуванням в Україні чинності ДСТУ 2316-93 (ГОСТ 21-94), ДСТУ 2213-93 (ГОСТ 22-94))

ЗМІСТ

1. Сфера застосування.

2. Нормативні посилання.

3. Технічні вимоги.

4. Вимоги безпеки.

5. Вимоги щодо охорони довкілля.

6. Маркування.

7. Пакування.

8. Правила транспортування та зберігання.

9. Методи контролювання.

10. Правила приймання.

11. Г арантії виробника.

Додаток А. Перелік кодів ДКПП згідно з ДК 016.

Додаток Б. Харчова та енергетична цінність (калорійність) цукру.

Додаток В. Бібліографія.

1. СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Цей стандарт поширено на білий цукор (далі по тексту - цукор) - харчовий продукт, який являє собою очищену і кристалізовану сахарозу у вигляді окремих кристалів (кристалічний цукор) або окремих кусків (пресований цукор).

Цукор призначено для реалізації через роздрібну торгівельну мережу, використання в системі ресторанного господарства та для промислового перероблення у різних галузях харчової промисловості (кондитерській, хлібопекарській, молочній, харчоконцентратній, біофармацевтичній, для виробництва лікеро-горілчаних і безалкогольних напоїв та продуктів дитячого харчування тощо).

Вимоги щодо безпечності продукції викладено в 3.2.8, 3.2.9, 3.2.10 та у розділах 4 і 5.

2. НОРМАТИВНІ ПОСИЛАННЯ

У цьому стандарті є посилання на такі нормативні документи:

ДК 016-97 Державний класифікатор продукції та послуг

ДСТУ 2075-92 (ГОСТ 12572-93) Цукор-пісок і цукор-рафінад. Метод визначення кольоровості

ДСТУ 2317-93 (ГОСТ 12574-93) Цукор-пісок і цукор-рафінад. Методи визначення золи

ДСТУ 3145-95 Коди та кодування інформації. Штрихове кодування. Загальні вимоги

ДСТУ 3357-96 Цукор рідкий. Технічні умови

ДСТУ 3659-97 (ГОСТ 12570-98) Цукор. Метод визначення вологи та сухих речовин ДСТУ 3661-97 (ГОСТ 12571-98) Цукор. Метод визначення сахарози ДСТУ 3748-98 Мішки для цукру. Технічні умови

ДСТУ 3824-98 (ГОСТ 12569-99) Цукор. Правила приймання і методи відбирання проб

ДСТУ 3945-2000 (ГОСТ 12575-2001) Цукор. Метод визначення редукувальних речовин

Обновлено 14.01.2018 13:35
Подробнее...
 
ДСТУ-П 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні.
Справочник - ДСТУ

ДСТУ-П 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні

(стандарт приводится не полностью, только в виде анотации и в ознакомительных целях, официальную заверенную версию можно приобрести в региональном отделении Держстандарт Украины или в том Техническом комитете, который разработал данное ДСТУ; разработан вместо ГОСТ 28620–90)

ЗМIСТ

1 Сфера застосування

2 Нормативні посилання

3 Терміни та визначення понять

4 Технічні вимоги

5 Вимоги безпеки

6 Вимоги охорони довкілля

7 Приймання

Обновлено 21.01.2018 10:00
Подробнее...
 
«ПерваяПредыдущая123СледующаяПоследняя»

Страница 1 из 3